Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 50χρονη που την τσίμπησε αράχνη στο πόδι
Εσωτερικός χώρος νοσοκομείου
ΙΝΤΙΜΕΣτο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, μεταφέρθηκε μια 50χρονη γυναίκα που τσιμπήθηκε από αράχνη ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι της σε περιοχή του Αγρινίου.
Στην γυναίκα χορηγήθηκε η προβλεπόμενη θεραπεία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με το tempo24 η 50χρονη που διαμένει στο χωριό Καινούριο, τσιμπήθηκε από αράχνητο απόγευμα της 30ης Ιουλίου.
Η ίδια στην αρχή φέρεται να μην έδωσε σημασία ωστόσο το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το πόδι της εμφάνισε πρήξιμο και πόνο.
Μεταφέρθηκε με ιδία μέσα στο νοσοκομείο Αγρινίου χωρίς να γνωρίζει από τι είδους έντομο τσιμπήθηκε.
Στο ΤΕΠ άρχισε η διερεύνηση και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Ρίο καθώς δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στο Αγρίνιο.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία ιατρού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα εξελίσσονται ομαλά μετά την χορήγηση της αγωγής και αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της σημερινής ημέρας, όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις .
Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: «Δεν πήγα ποτέ στο Λος Άντζελες για δημόσιες σχέσεις»
13:37
«Ο κόσμος θα βρεθεί "σε μια πιο επικίνδυνη κατάσταση" μετά το τέλος της New Start», λέει το Κρεμλίνο
13:37
Κακοκαιρία: Ξεκινά από αύριο δεκαήμερο λασποβροχών και καταιγίδων - Η Πέμπτη η πιο δύσκολη μέρα
13:36
Φωτιά σε σπίτι στην Ακροποταμιά Ηλείας - Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος άνδρας
13:29