Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες στην ΠΑΘΕ - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME (Φωτογραφία αρχείου)Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί (31/07) στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Βαθύλακκου Θεσσαλονίκης, όπου συγκρούστηκαν τρία οχήματα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πέντε τραυματίες.
Οι τέσσερις από αυτούς φαίνεται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά, ενώ για τον πέμπτο βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική.
Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή.
Το ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Ευζώνους παραμένει κλειστό και στο σημείο έχει προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, με την Τροχαία να εκτρέπει την κίνηση των οχημάτων.
Πλέον, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά από το σημείο.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των αρμόδιων αρχών, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα (αντί για τρία που ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες) και από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα άτομα, ενώ ο πέμπτος χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την Πυροσβεστική και διακομίστηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
WSJ: Εντολή Τραμπ για παράταση του ναυτικού αποκλεισμού στο Ορμούζ - Το σκεπτικό της απόφασης
08:35
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, κέντρο Αθήνας και λιμάνι Πειραιά
08:29
Tate Britain: Έκθεση για τα 90's επαναφέρει την τέχνη και τη μόδα της δεκαετίας που άλλαξε τον κόσμο
08:26
Απεργία σήμερα στον ΕΦΚΑ μετά τους πυροβολισμούς - Σε στάση εργασίας προχωρούν οι δικαστικοί υπάλληλοι
08:17