Hellenic Train: Προσωρινή διακοπή δρομολογίων από σήμερα στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Σέρρες
Τρένο της Hellenic Train (φωτογραφία αρχείου)
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSIΣτην προσωρινή διακοπή δρομολογίων της γραμμής Θεσσαλονίκη - Σέρρες από σήμερα (2/08) έως και την προσεχή Δευτέρα (4/8) προχωρά η Hellenic Train, λόγω έκτακτων εργασιών που θα πραγματοποιηθούν από τον Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, το Σάββατο 2 Αυγούστου και την Κυριακή 3 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1634,1635 και τη Δευτέρα 4 Αυγούστου δεν θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 3632 και 3633.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τα δρομολόγια των παραπάνω αμαξοστοιχιών θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Νέα Φιλαδέλφεια Τούμπας, Γαλλικός, Πεδινό, Μεταλλικό, Χέρσος, Δοϊράνη, Στρυμώνας και Σκοτούσσα.
«Η Hellenic Train και το προσωπικό της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιορίσουν την ταλαιπωρία και ευχαριστούν το επιβατικό κοινό για την κατανόηση», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
«Έχουν καεί τα πάντα», «δυστυχία»: Οδοιπορικό του CNN Greece στα καμένα χωριά του Ρεθύμνου
14:31
Αρχαίο ναυάγιο εντοπίστηκε ανοιχτά της Άνδρου σε βάθος 39 - 44 μέτρων
14:26
Παραιτήθηκε ανώτερος σύμβουλος του Ινφαντίνο λόγω των σχεδίων του για το Μουντιάλ
14:25
Φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβες στο γαλλικό προξενείο, την πρεσβεία της Αιγύπτου, σε ΕΒΕΑ και ΒΕΑ
14:15