Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα - Βρέθηκαν κηλίδες αίματος
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη ασκήθηκε σε βάρος της 32χρονης γυναίκας με καταγωγή από την Αλγερία, το κοριτσάκι της οποίας βρέθηκε νεκρό στην παραλία Εδέμ του Παλαιού Φαλήρου.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και από εκεί σε τακτικό ανακριτή, ο οποίος αναμένεται άμεσα να εκδώσει ένταλμα σύλληψης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία εκτός από τα όσα έχει καταθέσει η ίδια η μητέρα για το τι ακριβώς ισχυρίζεται ό,τι συνέβη, περιλαμβάνεται κατάθεση γείτονα σχετικά με παλιότερα περιστατικά κακοποίησης, κάτι που οδήγησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης και την ενδοοικογενειακή βία.
Κηλίδες αίματος
Εν τω μεταξύ στο δώμα του 8ου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε η 32χρονη και τα παιδιά της, στα Κάτω Πατήσια, έχουν βρεθεί κάποιες κηλίδες αίματος, τις οποίες θα εξετάσουν αν είναι του παιδιού. Δεν βρέθηκε το φόρεμα που φορούσε η 32χρονη. Έχουν πάρει κάποιες παντόφλες και άλλα επουσιώδη ευρήματα.
Λωρίδα της Γάζας: «Μπλόκο» σε 37 ΜΚΟ από την Πρωτοχρονιά βάζει το Ισραήλ - Η προειδοποίηση της ΕΕ
16:12
Αγρίνιο: Γυναίκα έκλεψε κοσμήματα αξίας 44.500 ευρώ και τα πούλησε για 1.500
16:03
Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Πεντέλης - Έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους
15:55
Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ από αύριο – Τι αλλάζει
15:54