Γρεβενά: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 51χρονο - Τραυματίας ο 21χρονος συνοδηγός
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 51χρονο οδηγό οχήματος σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (2/08)στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.
Το τροχαίο έγινε λίγο έξω από τα Γρεβενά με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα, με έναν νεκρό και έναν τραυματία.
Σύμφωνα με το thestival το δυστύχημα συνέβη όταν όχημα τύπου «κλούβα», το οποίο μετέφερε επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμό, εξετράπη της πορείας του λίγο πριν την περιοχή «Στράτα» και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, έχασε τη ζωή του ο 51χρονος οδηγός, ενώ ο 21χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε.
Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου νοσηλεύεται.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας, ενώ η Τροχαία Γρεβενών διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Το Ισραήλ πρέπει να αποσυρθεί πλήρως από τον Λίβανο, δηλώνουν οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν
15:56
Βενεζουέλα: Δωρεάν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες για 48 ώρες μετά τους σεισμούς
15:55
Βενεζουέλα: Κάλεσμα για παραμονή στο σπίτι - Αναστολή λειτουργιών και μεταφορών μετά τους σεισμούς
15:45
Βενεζουέλα: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω - Ήταν σαν ταινία» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το διπλό σεισμό
15:42