Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός ανασύρθηκε 61χρονος από τη θάλασσα
Kύματα σε θαλάσσια περιοχή
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗΤραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα καθώς ένας 61χρονος υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή της Μεσογγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα το Σάββατο (2/08), παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο λιμενικός σταθμός Λευκίμμης, που ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Ιατρική Σχολή του δημόσιου Βρετανικού Πανεπιστημίου Keele στην Ελλάδα: Ένα νέο πρότυπο για σπουδές
12:20
ΕΛΛΑΔΑ
Ξεκίνησαν οι αυτοψίες στο Πόρτο Γερμενό - Δεκάδες σπίτια χαρακτηρίζονται «κόκκινα»
12:20
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός στην Γερμανία: Αεροπλάνο cargo συγκρούστηκε στον αέρα με «άγνωστο αντικείμενο»
12:12
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Περισσότεροι από 150 μετανάστες διασώθηκαν το τελευταίο 24ωρο - Συνελήφθη 16χρονος διακινητής
12:02
CULTURE