ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την εξαφάνιση 42χρονης - Ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την εξαφάνιση 42χρονης - Ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Επί ποδός για τον εντοπισμό ανηλίκων που εξαφανίστηκαν ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του Χαμόγελο του Παιδιού

INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Παρατεταμένη αγωνία ζει τις τελευταίες 15 ημέρες, η οικογένεια μιας 42χρονης που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη και σήμερα το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για την Ευρυδίκη Κουτσάκη, 42 ετών, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τις 23 Ιουλίου 2025, από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ευρυδίκη Κουτσάκη έχει ύψος 1.55 μ., είναι 55 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Η ενήλικη έχει τατουαζ με την λέξη Freedom στη περιοχή του θώρακα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μακρύ φόρεμα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

exafanisi koutsaki