Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου προς τα νησιά
Αδειούχοι και εκδρομείς αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά
Eurokinissi / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου προς τους νησιωτικούς προορισμούς, με την επιβατική κίνηση να παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη, τα πλοία να αναχωρούν από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου με 100% και το Λιμενικό να βρίσκεται επί ποδός.
Από νωρίς, σήμερα, το πρωί, το λιμάνι του Πειραιά γέμισε με ταξιδιώτες, οι οποίοι αναχωρούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Από τις 06:45, τα πλοία αναχωρούν γεμάτα για νησιά των Κυκλάδων, του Αργοσαρωνικού, του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για σήμερα Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί συνολικά 47 αναχωρήσεις πλοίων από τα μεγάλα λιμάνια της Αττικής: 26 από τον Πειραιά, 11 από τη Ραφήνα και 8 από το Λαύριο.
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, τα πλοία αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής με πληρότητα που άγγιξε το 100%.
Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση της διαδικασίας επιβίβασης, καθώς η κίνηση παραμένει αυξημένη και στους δρόμους περιμετρικά των λιμανιών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαζική φυγή αδειούχων: Με 100% πληρότητα αναχωρούν τα πλοία - Δεκάδες χιλιάδες ΙΧ πέρασαν τα διόδια
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00