Νέα Στύρα: Σε εξέλιξη η διαδικασία αποκόλλησης του φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα
To φέρι μποτ στα Νέα Στύρα
ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSIΣε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες αποκόλλησης του φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Νέα Στύρα την Τρίτη (5/8).
Στο σημείο βρίσκονται ένα πλοίο του Λιμενικού, δύο ρυμουλκά και ένα αντιρρυπαντικά σκάφος.
Νωρίτερα σε ανατροπή των ισχυρισμών του καπετάνιου, ο οποίος χθες κατά την ανάκρισή του υποστήριξε πως ήταν χαλασμένα τα πηδάλια του πλοίου, προχώρησε σήμερα ο νηογνώμονας που επιθεώρησε το φέρι μποτ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύτες εντόπισαν ρωγμές στο πλοίο σε μήκος περίπου 15-20 μέτρων, ωστόσο, ο νηογνώμονας ανέφερε ότι δεν προκύπτει βλάβη στα πηδάλια, γεγονός που έρχεται να ανατρέψει την εκδοχή του πλοιάρχου, ο οποίος πέρα από τη βλάβη που επικαλέστηκε, ανέφερε ότι παράλληλα δεν είδε την ξέρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα Στύρα: Ο νηογνώμονας καταρρίπτει τον ισχυρισμό του καπετάνιου - «Δεν υπάρχει βλάβη στο πηδάλιο»
Liveblog: Το Πακιστάν ζήτησε παράταση εκεχειρίας - Την Τετάρτη στο Ισλαμαμπάντ Βανς και Γκαλιμπάφ
17:45
Βόλος: Βρήκε τον αδερφό του απαγχονισμένο μέσα σε αποθήκη
17:42
Bloomberg: Η Ουκρανία θα καθυστερήσει αγροτικές επιδοτήσεις για να επιταχύνει την ένταξή της στην ΕΕ
17:30
Νέα πρόκληση από το τουρκικό ΥΠΕΞ: Άκυροι οι χάρτες της Ελλάδας για την αλιεία στο Αιγαίο
17:21