ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση του «Σωτηρία» για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο

Η ανακοίνωση του «Σωτηρία» για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο

Από την φωτιά στο νοσοκομείο Σωτηρία

CNN Greece

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (08/08) στο νοσοκομείο «Σωτηρία» περιγράφει η ανακοίνωση της διοίκησης, όπου αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες διερεύνισης του συμβάντος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα 08-08-2025 και ώρα 11:15π.μ. προκλήθηκε πυρκαγιά λόγω έκρηξης σε μηχάνημα στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» στον 2ο όροφο, στο κτήριο «Οίκος Αδερφών» στο οποίο συστεγάζονται Διοικητικές υπηρεσίες, το Παθολογοανατομικό και το Κυτταρολογικό Εργαστήριο.

Ενεργοποιήθηκε άμεσα η Επιτροπή Πυρασφάλειας του Νοσοκομείου, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και πραγματοποιήθηκε με ασφάλεια η εκκένωση του κτηρίου.

Η φωτιά κατασβέστηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις 12.00 μμ.

Από την φωτιά έχουν προκληθεί ζημιές στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο. Οι λοιποί χώροι του κτηρίου έχουν μείνει ανέπαφοι.

Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες διερεύνησης του συμβάντος.