Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση βαν στον ΒΟΑΚ - Οκτώ τραυματίες, ένας σοβαρά
Επιχείρηση διάσωσης
INTIME NEWS / ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣφοδρή σύγκρουση δύο βαν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (9/8) στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.
Τα δύο βαν συγκρούστηκαν μεταξύ τους, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα να υπάρχουν οκτώ τραυματίες με την κατάσταση ενός να είναι σοβαρή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες στην ΕΡΤ, το ένα από τα μικρά λεωφορεία, το οποίο μετέφερε Πολωνούς τουρίστες από το Καλάμι προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα πάνω στη στροφή και συγκρούστηκε με ένα όμοιου τύπου όχημα, το οποίο μετέφερε Σλοβένους τουρίστες προς το Ρέθυμνο. Η οδηγός του δεύτερου οχήματος αντέδρασε στρέφοντας προς το δεξί πρανές του δρόμου, αλλά η σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση δεν αποφεύχθηκε.

ΠΗΓΗ: CRETA24.GR
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που προβλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ένα άτομο και για τον απεγκλωβισμό του έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική σύμφωνα με το creta24.gr.

ΠΗΓΗ: CRETA24.GR
Επί τόπου βρέθηκε η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ για την παραλαβή τραυματιών.
Στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο αλλά και ουρές χιλιομέτρων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καραμπόλα τριών οχημάτων στα Χανιά: Τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων η μία σε σοβαρή κατάσταση
SPONSORED
Πρώτη ήττα για Ντουπλάντις μετά από σχεδόν τρία χρόνια και 40 νίκες - Ποιος του στέρησε την κορυφή
20:00
Στις «φλόγες» ξανά η Μέση Ανατολή - «Νόμιμοι στόχοι ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοι τους», λέει το Ιράν
19:49
Ο Αντονέλι νέος «πρίγκιπας» στο GP του Μονακό - 5η σερί νίκη για τον 19χρονο Ιταλό «πιλότο» της F1
19:40
«Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τα πυρηνικά»: Τι δήλωσε η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν για τις ΗΠΑ
19:31