Επαναλειτουργούν οι δομές Υγείας Θεσπρωτικού, Φιλιππιάδας και Κάτω Αχαΐας -38 πολίτες στο νοσοκομείο
Διακομιδή πολίτη στο νοσοκομείο λόγω της πυρκαγιάς
EUROKINISSIΜε προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης επαναλειτουργούν από σήμερα, Τετάρτη (13/8) τα Κέντρα Υγείας Θεσπρωτικού, Φιλιππιάδας και Κάτω Αχαΐας, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις περιοχές αυτές εξακολουθούν να βρίσκουν μάχη με τις φλόγες.
Παράλληλα, όπως ενημέρωσε ο ίδιος, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, κατά τη χθεσινή εφημερία προσήλθαν 14 περιστατικά από συνεπεία φωτιάς, 11 πολίτες και τρεις πυροσβέστες. Οι 12 αφού έλαβαν ιατρική φροντίδα αποχώρησαν με οδηγίες. Οι δύο τελευταίοι εξετάζονται ακόμα.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας παραμένουν 24 περιστατικά. Από αυτά, ένας πυροσβέστης με ελαφριά εγκαύματα και οι υπόλοιποι είναι διακομιδές από γειτονικά Κέντρα Υγείας και χωριά που είχαν πρόβλημα ηλεκτροδότησης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Liveblog: Η φωτιά έφτασε σε σπίτια στην Αρόη - Μάχη για να μην περάσουν οι φλόγες στην Πάτρα
Προειδοποιήσεις από την αντιπολίτευση για την ελληνική στρατιωτική εμπλοκή στον πόλεμο στο Ιράν
07:59
Τέμπη: 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο τη Δευτέρα, ημέρα έναρξης της δίκης
07:58
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της δυτικής Πελοποννήσου
07:55
Υποχώρησε η τιμή του πετρελαίου μετά τις δηλώσεις Νετανιάχου
07:50