Κοζάνη: Σύλληψη 20χρονου για ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών
Για ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών συνελήφθη 20χρονος το πρωί της Πέμπτης (14/8) από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην πόλη της Κοζάνης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος εισήλθε νωρίτερα σε πρακτορείο τυχερών παιγνίων (Ο.Π.Α.Π) στην πόλη της Κοζάνης και με την απειλή όπλου (πιστόλι), εξανάγκασε υπάλληλο του καταστήματος να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ από το συρτάρι ταμειακής μηχανής, ενώ ακολούθως αποχώρησε πεζός από το κατάστημα προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο 20χρονος εντοπίσθηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα. Στην κατοχή του βρέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του, ενώ σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση της ληστείας και το όπλο, το οποίο, όπως προέκυψε, ήταν πλαστικό ομοίωμα πιστολιού.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη 19χρονος για ληστείες σε μίνι μάρκετ σε Ηράκλειο, Πεύκη και Νέα Ιωνία
Οδηγός ταξί λήστεψε Γάλλους τουρίστες στην Ομόνοια - Τραυμάτισε τον έναν με μαχαίρι
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59