Η Ελλάδα αποκτά την πρώτη απογευματινή λαϊκή αγορά - Σε ποια περιοχή και πότε στήνονται οι πάγκοι
Λαϊκή αγορά
INTIME NEWS/ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΤη δυνατότητα σε όσους και όσες εργάζονται να ψωνίσουν αφότου σχολάσουν δίνει η πρώτη απογευματινή λαϊκή αγορά, η οποία θα λειτουργεί από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 18:00 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.
Οι πρώτοι πάγκοι της λαϊκής θα στηθούν στις 10 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στα δυτικά της πόλης, στην οδό Κώστα Ρούλια και θα αναπτύσσονται σε μήκος 300 μέτρων.
Όπως εξηγεί ο ταμίας της Ομοσπονδίας παραγωγών λαϊκών αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, Στέλιος Γατσιάτσιος μιλώντας στην ΕΡΤ, το νέο εγχείρημα αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα του αγοραστικού χάρτη και να προσφέρει νέες ευκαιρίες για παραγωγούς και καταναλωτές, καθώς, μέχρι στιγμής, υπήρχε ένα πολύ μεγάλο κοινό που δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί τις ώρες λειτουργίας των λαϊκών, λόγω πρωινής εργασίας.
Παράλληλα, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις με τον δήμο Καλαμαριάς για τη λειτουργία και δεύτερης απογευματινής λαϊκής αγοράς στα ανατολικά της πόλης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαρδαλιάς: «Μονόδρομος ο εκσυγχρονισμός και η στήριξη της λειτουργίας των λαϊκών αγορών»
Τα 10 καλύτερα video games του 2025: Υπέροχες εμπειρίες gaming σε μια δύσκολη χρονιά
13:16
«Η Ελλάδα δεν απειλεί, αλλά θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της» απαντά ο Δένδιας στην Άγκυρα
13:09
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: 16χρονος ο νεκρός, 17χρονος στους τραυματίες
12:56
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κέντρα εκπαίδευσης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
12:43