Φωτιά στην Αργολίδα: Πυροσβέστης με κατάγματα στα πλευρά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αργους
Πυροσβέστης προσπαθεί να σβήσει την πυρκαγιά κοντά στη Μασσαλία
Pompiers13 via APΟι πυροσβέστες που τραυματίστηκαν στις φωτιές Πελέης και Ερμιόνης Αργολίδας, θα παραμείνουν και οι δύο στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους.
Ο ένας θα κάνει προληπτικές εξετάσεις και ο δεύτερος νοσηλεύεται με σπασμένα πλευρά μετά το ατύχημα που είχε κατά την προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.
Συγκεκριμένα ο πυροσβέστης, στην προσπάθειά του να περιορίσει τις φλόγες βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό, σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr.
Συνάδελφοί του επιχείρησαν να τον μεταφέρουν από το δύσβατο σημείο προκειμένου να παραδοθεί σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.
Η αποκατάστασή του αναμένεται να διαρκέσει μήνες, σύμφωνα με το tempo24, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με κατάγματα σε σπόνδυλο, γόνατο και φτέρνα ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στην Αργολίδα
Πυροσβέστης έπεσε στα βράχια κατά την κατάσβεση φωτιάς στην Αργολίδα - Κρίσιμη η κατάστασή του
Πυροσβέστης έπεσε σε χαράδρα στην Πάτρα και σώθηκε από την ΕΜΑΚ
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κέντρα εκπαίδευσης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
12:43
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν την Κυριακή στις ΗΠΑ
12:30
Στα «άκρα» οι σχέσεις Κίνας ΗΠΑ: Κυρώσεις από το Πεκίνο για την πώληση όπλων 11 δισ. από τον Τραμπ
12:25
Στο Ασκληπιείο Βούλας 16χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη καταστήματος
12:12