Πυροσβεστική: Δύο συλλήψεις στη Νάξο για φωτιά σε απορρίμματα - 42 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Πυροσβεστικό όχημα
ΑΠΕ-ΜΠΕΣε δύο συλλήψεις προχώρησε η Πυροσβεστική για την πυρκαγιά στηο ΧΥΤΑ Νάξου. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες Παρασκευή (15/8) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δύο ημεδαποί, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε υπαίθριο χώρο με απορρίμματα.
Συνολικά το τελευταίο 24ωρο, από ώρα 18:00 της 15-08-2025 έως ώρα 18:00 της 16-08-2025 εκδηλώθηκαν 42 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 37 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη 5.
Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Η Πυροσβεστική παρακαλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.
Κώτσηρας στο CNN Greece: Τα μέτρα στήριξης είναι προϊόν της καλής πορείας της ελληνικής οικονομίας
13:39
Το μουσείο του μέλλοντος «γεννιέται» στο Ανατολικό Λονδίνο
13:38
«Φυγή προς τα εμπρός» με όπλο στη φαρέτρα την Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα και ο οδικός άξονας
13:24
Ο Πέτερ Μαγιάρ στις Βρυξέλλες την Τετάρτη για συνομιλίες με την πρόεδρο της Κομισιόν
13:21