Φωτιά σε κινητήρα αεροσκάφους που απογειώθηκε από την Κέρκυρα - Προσγειώθηκε στο Μπρίντιζι
Αεροπλάνο
AP Photo/Bernat ArmangueΦωτιά στον αέρα εκδηλώθηκε στον κινητήρα αεροσκάφους που απογειώθηκε από την Κέρκυρα με προορισμό το Ντίσελντορφ. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια στο Μπρίντιζι της Ιταλίας. Στην πτήση βρίσκονταν περίπου 250 επιβαίνοντες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας σήμανε συναγερμός, ωστόσο ο κυβερνήτης δεν επέστρεψε στο νησί, ενώ επιβεβαίωσε ότι μπορεί να πετάξει με έναν κινητήρα.
Το αεροσκάφος έφτασε στα 11.000 πόδια, έκανε έναν γύρο πάνω από την Κέρκυρα κατεβαίνοντας στα 8000 πόδια, και μετά προτίμησε να μην επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, αλλά να περάσει την Αδριατική και να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι.
Τόσο ο θόρυβος όσο και η λάμψη ήταν αρκετά έντονοι. Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής σημείωσαν ότι ο κινητήρας που είχε πιάσει φωτιά στον αέρα «φαινόταν πεντακάθαρα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αναγκαστική προσγείωση για πτήση από Ρόδο προς Τελ Αβίβ: Πλάνα με το αεροσκάφος να κάνει κύκλους
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00