Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 46χρονης που έριξε χλωρίνη στο πρόσωπο 38χρονου
Περιπολικό στην Θεσσαλονίκη
EUROKINISSI / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣΣτη σύλληψη μίας 46χρονης που έριξε χλωρίνη στο πρόσωπο ενός 38χρονου καθώς και της 44χρονης που την προμήθευσε προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη τον Δεκαπενταύγουστο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/8) υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα το θύμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν 46χρονη για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και 44χρονη για συνέργεια.
Οι συλληφθείσες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΧΡΗΜΑ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) - Ποια η προθεσμία
01:00
ΧΡΗΜΑ
Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή των επιδομάτων ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθούν
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Το πέμπτο κύμα καύσωνα αναμένεται στην νότια Ιταλία - Νεροποντές προβλέπονται στα βόρεια
23:56
ΕΛΛΑΔΑ
Λίμνη στην Ηγουμενίτσα «βάφτηκε» ροζ - Πώς εξηγείται το ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο (pics)
23:43
ΚΟΣΜΟΣ