Τέλος στην αγωνία για την 13χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Λάρισα - Επέστρεψε στην οικογένεια της
Τέλος στην αγωνία για την ανήλικη που είχε εξαφανιστεί από περιοχή της Λάρισας πριν από δέκα μέρες. Η 13χρονη σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» επέστρεψε στο σπίτι της και είναι καλά στην υγεία της.
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η περιπέτεια της Γκιουλσεβέν Α. 13 ετών, έληξε 17/08/25, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Η ανήλικη επέστρεψε στην οικία της και είναι καλά στην υγεία της. Η 13χρονη εξαφανίστηκε στις 07/08/25 μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή της Λάρισας και συγκεκριμένα από τον σταθμό των τρένων.
Υπενθυμίζεται ότι το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 15/08/2025, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.
ffff
15:53
Αναγκαστική προσγείωση C130 της Σαουδικής Αραβίας στην Κρήτη
15:45
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Παρασκευή στα λιμάνια της Αττικής, Αχαΐας, Θεσπρωτίας
15:41
Η Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας μειώνει το βασικό επιτόκιο στο 36%
15:40