Χίος: Συνελήφθη 33χρονος για απόπειρα δολοφονίας της πρώην συντρόφου του
Συλληφθείς με χειροπέδες
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΈνας 33χρονος άντρας από το χωριό Ελάτα της Χίου, συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (17/8) επειδή είχε επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά την αλλοδαπή πρώην σύντροφό του. Σήμερα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία και της νομοθεσίας για τα όπλα.
Η γυναίκα, περίπου 30 ετών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χίου με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα ρηνός και κάταγμα οφθαλμικού κόγχου, και σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού Αιγαίου της ΕΡΤ έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Όπως έγινε γνωστό ο συλληφθείς τις πρώτες πρωινές ώρες Κυριακής, στο χωριό Πυργί επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι και στη θωρακική χώρα την πρώην σύντροφό, μετά από διαπληκτισμό μαζί της. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν κατά τον εντοπισμό του και κατασχέθηκαν, σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και σιδερογροθιά, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν επίσης, συσκευασία αεροβόλου όπλου καθώς και ένα δίκαννο και μια καραμπίνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αιτωλικό: Ανήλικοι εντοπίστηκαν μεθυσμένοι σε παγκάκι - Χειροπέδες στους γονείς τους
Λαγάνα 70 κιλών κατασκευάστηκε σε φούρνο στα Χανιά: Έχει μήκος τέσσερα μέτρα (vid)
12:19
Γεραπετρίτης για Ιράν: Να εξαντληθεί κάθε διπλωματικό μέσο για να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση
12:09
Αντιδράσεις από Πολωνία και Γερμανία για το ουγγρικό «μπλόκο» στις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Μόσχας
12:06
Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων μεταναστών μετά το ναυάγιο
12:00