Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος για τον βιασμό ανήλικης μετά από καταγγελία
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Nikos Libertas / SOOCΣτη σύλληψη ενός 43χρονου άνδραγια τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού προχώρησαν χθες, Πέμπτη (21.08.25) αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, μετά από σχετική καταγγελία.
Ο 43χρονος εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και της γενετήσιας πράξης με ανηλίκους ή ενώπιον τους.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε περιοχή του Ασβεστοχωρίου ο 43χρονος προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.
Άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης Ανακρίτριας Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και ο 43χρονος συνελήφθη.
Θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00
Αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία σε επτά σχολές για τον τουρισμό - Ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής
00:30
Ιαπανία: «Δώρο ξένης χώρας» τα αδήλωτα κοσμήματα ισχυρίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Θαπατέρο
23:56
Ο Ζελένσκι επαναφέρει τον Φεντόροφ μετά τις διαμαρτυρίες - «Του πρότεινα διάφορες θέσεις»
23:44