Συγκρούστηκαν δύο σκάφη στην Κέρκυρα - Τραυματίστηκε Βρετανίδα τουρίστρια
Πλωτό σκάφος του Λιμενικού
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ / EUROKINISSIΣύγκρουση δύο σκαφών σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/8) στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία Βρετανίδα τουρίστρια.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν μία λέμβος την οποία είχαν νοικιάσει δύο Βρετανοί επιβάτες συγκρούστηκε με τουριστικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Βρετανοί τουρίστες και δύο μέλη πληρώματος.
Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός της επιβάτη της λέμβου, καθώς και υλικές ζημιές και στα δύο σκάφη. Η τραυματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου και της παρείχαν ιατρική περίθαλψη.
Το τουριστικό σκάφος κατέπλευσε στο λιμάνι του Αγίου Στεφάνου Σινιών όπου κατέπλευσε με ασφάλεια, με τη συνοδεία ενός Περιπολικού του Λιμενικού, το οποίο έσπευσε να συνδράμει στο περιστατικό.
Δύο συλλήψεις
Από το Λιμεναρχείο της Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 54χρονος κυβερνήτης της μηχανοκίνητης λέμβου και ο 62χρονος Κυβερνήτης του τουριστικού σκάφους, με την κατηγορίας της σωματικής βλάβης από αμέλεια ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο σκαφών, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους αρμόδιους οργανισμούς. Από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
SPONSORED
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου παλαιστινιακής καταγωγής που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
23:55
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34