«Με καύσωνα μπαίνει ο Σεπτέμβρης»: Διπλή θερμή αέρια μάζα από Μέση Ανατολή και Αφρική
Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας, Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025.
Eurokinissi/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΓια καύσωνα τον Σεπτέμβρη μας προϊδεάζει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, λέγοντας ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αναμένεται θερμή αέρια μάζα από Μέση Ανατολή και Αφρική, η οποία θα παραμείνει για αρκετές μέρες στη χώρα μας.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τστραφύλλια:
«Σκυτάλη με καύσωνα παίρνει ο Σεπτέμβρης!"Καλό μεσημέρι!
Με πολύ ζέστη φαίνεται να μας υποδέχεται ο Σεπτέμβρης, και μάλιστα αν επαληθευτεί η τάση που μας δίνει το Ευρωπαϊκό και το Αμερικάνικο προγνωστικό κέντρο θα ζήσουμε αξιόλογο καύσωνα.
Μάλιστα η θερμή μάζα η οποία θα έρθει από δύο μεριές (μέση ανατολή -Αφρική) δείχνει να έχει εμμονή αρκετών ημερών πάνω από την περιοχή μας.
Τα επόμενα 24ώρα η πρόγνωση θα είναι περισσότερο ασφαλής και θα σας ενημερώσω!Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι...όπως και να έχει!».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Μακρύ ελληνικό καλοκαίρι»: Η πρόγνωση Κολυδά για τον Σεπτέμβριο - Πότε αναμένονται 40αρια
«Έρχεται» καύσωνας εξπρές από αύριο - 40άρια σε 6 περιοχές, υποχωρεί η θερμοκρασία την Κυριακή
Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 17χρονου από 16χρονο στις Σέρρες
11:47
Γαλλία: Ακριβότερα τα μουσεία για τους τουρίστες εκτός ΕΕ - Στο επίκεντρο η ανακαίνιση του Λούβρου
11:47
Εξιτήριο για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Είναι καλά στην υγεία της» λέει συνεργάτιδά της (vid)
11:39
Ένας «αποτυχημένος γαλαξίας» γεμάτος σκοτεινή ύλη: Γιατί είναι σημαντική η ανακάλυψη του Cloud-9
11:35