«Με καύσωνα μπαίνει ο Σεπτέμβρης»: Διπλή θερμή αέρια μάζα από Μέση Ανατολή και Αφρική
Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας, Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025.
Eurokinissi/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΓια καύσωνα τον Σεπτέμβρη μας προϊδεάζει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, λέγοντας ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αναμένεται θερμή αέρια μάζα από Μέση Ανατολή και Αφρική, η οποία θα παραμείνει για αρκετές μέρες στη χώρα μας.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τστραφύλλια:
«Σκυτάλη με καύσωνα παίρνει ο Σεπτέμβρης!"Καλό μεσημέρι!
Με πολύ ζέστη φαίνεται να μας υποδέχεται ο Σεπτέμβρης, και μάλιστα αν επαληθευτεί η τάση που μας δίνει το Ευρωπαϊκό και το Αμερικάνικο προγνωστικό κέντρο θα ζήσουμε αξιόλογο καύσωνα.
Μάλιστα η θερμή μάζα η οποία θα έρθει από δύο μεριές (μέση ανατολή -Αφρική) δείχνει να έχει εμμονή αρκετών ημερών πάνω από την περιοχή μας.
Τα επόμενα 24ώρα η πρόγνωση θα είναι περισσότερο ασφαλής και θα σας ενημερώσω!Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι...όπως και να έχει!».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Μακρύ ελληνικό καλοκαίρι»: Η πρόγνωση Κολυδά για τον Σεπτέμβριο - Πότε αναμένονται 40αρια
«Έρχεται» καύσωνας εξπρές από αύριο - 40άρια σε 6 περιοχές, υποχωρεί η θερμοκρασία την Κυριακή
Εικόνες από το διάστημα καταγράφουν την καφέ «ζώνη» 8.000 χλμ που διατρέχει τον Ατλαντικό
10:10
Summer upgrade season: Οι κινήσεις που κάνουν τον υπολογιστή να «πετάει»
10:00
UNIC Athens: Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας φέρνει έναν κόμβο γνώσης, έρευνας & καινοτομίας στην Ελλάδα
10:00
Βάγια Νέστορα: Εμπλέκονται και άλλοι στους εμπρησμούς στη Θεσσαλονίκη - Έρχονται νέες συλλήψεις
09:56