Ηράκλειο: Διασωληνωμένα δύο άτομα μετά από φωτιά σε γήπεδο στην Αμμουδάρα
Δραματική τροπή παίρνει υπόθεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής (22/8) στο ανενεργό γήπεδο του ΕΓΟΗ στην Αμμουδάρα, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, και ο άνδρας και η γυναίκα που απεγκλωβίστηκαν από τα αποδυτήρια νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και μεταφέρθηκαν άμεσα μετά τον απεγκλωβισμό τους από τα αποδυτήρια του γηπέδου.
Η φωτιά, σύμφωνα με το neakriti.gr, ξέσπασε αιφνιδιαστικά στα αποδυτήρια του γηπέδου, την ώρα που δύο άτομα βρίσκονταν στο εσωτερικό, εγκλωβίζοντάς τα.

Εικόνα από τη φωτιά που ξέσπασε σε γυμναστήριο στο Ηράκλειο Κρήτης
INTIME NEWSΣτο σημείο σήμανε συναγερμός, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να κινητοποιεί τρία οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από βλάβη σε ηλεκτρολογικό πίνακα, ωστόσο τα ακριβή αίτια διερευνώνται.

Από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε γυμναστήριο στο Ηράκλειο Κρήτης
INTIME NEWSΟι δύο τραυματίες διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και οι δύο διασωληνώθηκαν λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων και της εισπνοής καπνού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στα Λαγυνά
«Οι ρωσικές επιθέσεις δεν δείχνουν σοβαρή δέσμευση του Κρεμλίνου για την ειρήνη», λέει ο Ρούτε
15:15
Συντριβή αεροσκάφους στο Μάντσεστερ - Πληροφορίες για δύο επιβαίνοντες
15:12
Νερό ενός χρόνου έπεσε σε τέσσερις μήνες στην Αθήνα - Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής τον Ιανουάριο (pics)
15:05
Μέγαρο Αθηνών: 16/2 βραδιά με μουσική από τα Επτάνησα και την παλιά Αθήνα με το ΜΕΙΖΟΝ ENSEMBLE
15:04