Προφυλακιστέοι οι Τούρκοι που κατηγορούνται για ναρκωτικά και όπλα - Τι ισχυρίστηκαν
Συλληφθείς με χειροπέδες
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣτις φυλακές οδηγήθηκαν, μετά τις πολύωρες απολογίες τους, οι πέντε Τούρκοι υπήκοοι που κατηγορούνται για κακουργηματική διακίνηση ναρκωτικών και για παράνομη οπλοκατοχή από κοινού.
Το κατηγορητήριο τους συνδέει με τουρκική εγκληματική οργάνωση, η οποία, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, δραστηριοποιούνταν σε Ελλάδα και Ισπανία, αναπτύσσοντας δίκτυα εμπορίας ναρκωτικών, όπλων αλλά και παράτυπων μεταναστών.
Οι ίδιοι, πάντως, φέρονται να απέρριψαν πλήρως τις κατηγορίες. Υποστήριξαν ότι τα μεγάλα χρηματικά ποσά που κατασχέθηκαν σε έρευνες της αστυνομίας προέρχονται από νόμιμες επαγγελματικές δραστηριότητες στην Τουρκία, ενώ τόνισαν πως οι πολυτελείς κατοικίες τους στην Ελλάδα αποκτήθηκαν μέσω του προγράμματος «χρυσής βίζας».
Παράλληλα, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονται στο στόχαστρο του καθεστώτος Ερντογάν και ότι για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει και λάβει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακουργηματική δίωξη για ναρκωτικά και όπλα στους 6 Τούρκους - Από «κόσκινο» οι σημειώσεις τους
Αγγλία – Αργεντινή: Από τα Φώκλαντ στο «χέρι του Θεού» και την κόκκινη κάρτα του Μπέκαμ
10:35
Η προβολή της οθωμανικής κληρονομιάς, το άνοιγμα στις ΗΠΑ και το παράθυρο για τα F-35
10:30
«Και μου γύρισε την πλάτη»: Η αντίδραση της γιαγιάς της Μάρως Κοντού που την είχε «στοιχειώσει»
10:22
Τραγωδία στη Μεσσηνία: 48χρονη τουρίστρια πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης
10:20