Γαλάτσι: Διαρρήκτης εισέβαλε σε διαμέρισμα και απείλησε πατέρα με μωρό στην αγκαλιά
Αντιμέτωπος με έναν διαρρήκτη ήρθε το απόγευμα της Κυριακής (24/8) στο Γαλάτσι ένας άνδρας που κρατούσε στην αγκαλιά το παιδί του.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, όταν ο διαρρήκτης άρχισε να παραβιάζει τις κλειδαριές των διαμερισμάτων σε πολυκατοικία επί της Ανταίου. Αφού αφαίρεσε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, εισήλθε σε ένα διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και ήρθε αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος βρισκόταν αγκαλιά με ένα μωρό.
Ο δράστης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον απείλησε με κατσαβίδι, ωστόσο ο ένοικος τον κυνήγησε μέχρι το μπαλκόνι από όπου ο διαρρήκτης πήδηξε στο κενό προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη.
Ωστόσο, κατά την πτώση του στο έδαφος υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα χέρια και στα πόδια και έμεινε ακινητοποιημένος στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι αφού τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, στη συνέχεια τον συνέλαβαν.
Έργα 7,83 εκατ. ευρώ για δημιουργία και αναβάθμιση σχολείων σε Χαλάνδρι, Δάφνη-Υμηττό, Γλυφάδα
21:09
Κραν Μοντανά: Διαψεύδει ο αδερφός της 15χρονης Αλίκης ότι ταυτοποιήθηκε η σορός της
20:58
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Πόσο φυσιολογική είναι η παρουσία καρχαρία στο Λουτράκι: «Μπορούν να εντοπιστούν σε όλη την Ελλάδα»
20:50
Πέθανε ο δημοσιογράφος Σταύρος Πετρακόπουλος - Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου
20:41