Παλλήνη: Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 48χρονος που κατηγορείται για εμπρησμούς
Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (29/08) πήρε ο 48χρονος που κατηγορείται για τέσσερις εμπρησμούς στην Παλλήνη τον περασμένο Ιούνιο και Ιούλιο.
Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
Μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του για εμπρησμό από πρόθεση κατ' εξακολούθηση σε μικρή απόσταση από δασική έκταση θα παραπέμφθηκε σε ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.
Υπενθυμίζεται πως η σύλληψη του 48χρονου υπαλλήλου του δήμου Παλλήνης έγινε έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού το τελευταίο δίμηνο.
Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ο υπάλληλος του Δήμου μετέφερε παιδιά του ΑμεΑ και μετά έβαζε φωτιές.
Κικίλιας: Τα νησιά μας και ο τουρισμός είναι σημαντικά για την οικονομία
08:29
Ο Κιτ Χάρινγκτον στον νέο «Χάρι Πότερ» του HBO ως Γκίλντεροϊ Λόκχαρτ
08:24
Νέα Σμύρνη: Στις καταθέσεις οι απαντήσεις για το κίνητρο του δράστη - Η ιατροδικαστική και το βίντεο
08:16
Καύσωνας: Πού η θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 41 βαθμούς Κελσίου- Παρασκευή υποχωρεί η αφόρητη ζέστη
08:08