Φωτιά στην Παιανία: Συνελήφθη 62χρονος για εμπρησμό από πρόθεση
Η στιγμή της σύλληψης 62χρονου για την φωτιά στην Παιανία
CNN GreeceΈνας 62χρονος συνελήφθη σήμερα, (27/8), στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με την κατηγορία του εμπρησμού στην Παιανία.
Σύμφωνα με την Aστυνομία, ο άνδρας κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση, αναφορικά με τη χθεσινή πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση πλησίον του Ελληνοαμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών (Λάτσειο), στον παράδρομο της Αττικής Οδού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης κινούνταν με ποδήλατο τύπου mountain bike και έθεσε τη φωτιά χρησιμοποιώντας αναπτήρα. Στη συνέχεια προσπάθησε να αποκρύψει σακίδιο πλάτης που έφερε, το οποίο εντοπίστηκε από τις Αρχές.
Η άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων χθες το απόγευμα οδήγησε στον γρήγορο περιορισμό της πυρκαγιάς, πριν αυτή απειλήσει κατοικίες και γειτονικές εκτάσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Παιανία - Βίντεο και εικόνες από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής
Φωτιά στην Παιανία κοντά στην Αττική Οδό - Ισχυρή δύναμη στο σημείο
Θεσσαλονικη: Αγρότες επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
12:02
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59
Γαλλία: Σήμερα αποφασίζει η δικαιοσύνη για αναστολή της Shein μετά από αίτημα της κυβέρνησης
11:57