Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 15χρονος - Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι και οι κηδεμόνες τους
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Nikos Libertas / SOOCΘύμα ξυλοδαρμού από τρεις συνομήλικούς του κατήγγειλε ότι έπεσε 15χρονος στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης, έξω από κατάστημα που ήταν εκτός λειτουργίας.
Για άγνωστη αιτία, δύο 15χρονοι κι ένας 16χρονος επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας στον παθόντα την ώρα που βρισκόταν στο σημείο με την παρέα του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.
Το θύμα απευθύνθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Μετά την καταγγελία στην οποία προέβη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας - Χορτιάτη συνέλαβαν τους τρεις ανήλικους, όπως επίσης τους κηδεμόνες τους για παραμέληση της εποπτείας τους.
Με προφορική εντολή εισαγγελέα οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι (σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης), ενώ για τους συλληφθέντες κηδεμόνες θα εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίθεση με οπαδικά κίνητρα στην Καλαμαριά - Ξυλοκόπησαν 16χρονο επειδή φορούσε μπλούζα ομάδας
Ηράκλειο: 17χρονος έπεσε θύμα άγρια ξυλοδαρμού από τρεις ανηλίκους - Δύο συλλήψεις
Αυτό είναι το χειρόγραφο μήνυμα του Λαριτζανί που έδωσε στη δημοσιότητα η Τεχεράνη
12:08
ΗΠΑ: Αγωγή ανηλίκων κατά Μασκ για το Grok και τη δημιουργία σεξουαλικών εικόνων
12:07
Realme 16 Pro series: για όσους θέλουν ένα όμορφο σχεδιασμό και κορυφαία κάμερα
12:00
Θεσσαλονίκη: Εξαγοράσιμη ποινή στην συνοδηγό του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα (vid)
11:52