Μάνδρα: Αθωώθηκαν ομόφωνα από το Τριμελές Εφετείο οι κατηγορούμενοι για τις πλημμύρες
Η Μάνδρα μετά τις πλημμύρες τουτ 2017
EUROKINISSIΑθωώθηκαν ομόφωνα από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για τις πλημμύρες της Μάνδρας οι τρεις κατηγορούμενοι που βρέθηκαν στο εδώλιο για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια, μετά την αναίρεση που ασκήθηκε από τον Άρειο Πάγο.
Με ομόφωνη απόφαση του, το δικαστήριο απάλλαξε από την κατηγορία την πρώην δήμαρχο Μάνδρας, τον τότε προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και την αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.
Η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή των δύο πρώτων και την απαλλαγή της πρώην δημάρχου στην πρόταση της προς το δικαστήριο.
Οι τρεις κατηγορούμενοι δικάστηκαν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια όταν ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή αναίρεση που είχε ασκήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης απόφασης, έπειτα από αίτηση συγγενών θυμάτων της φονικής πλημμύρας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ληστεία στη Μάνδρα: Ληστές χτύπησαν και έδεσαν ιδιοκτήτη φούρνου - Νοσηλεύεται στο Θριάσιο
Μάνδρα: Οδηγός φορτηγού χτύπησε με σκεπάρνι συνάδελφό του μετά από διαπληκτισμό
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (5 Δεκεμβρίου)
06:30
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00