Τραγωδία σε διάβαση του ΟΣΕ στη Λάρισα - Φύλακας πέθανε από ανακοπή καρδιάς
Τραγωδία σε διάβαση του ΟΣΕ στην Λάρισα με φύλακα - εργαζόμενο που πέθανε έπειτα από ανακοπικό επεισόδιο.
Νεκρός είναι ένας 63χρονος, φύλακας, ο οποίος χειριζόταν τις μπάρες των σιδηροδρομικών γραμμών επί της οδού Βόλου.
Ο άτυχος άνδρας υπέστη σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, ανακοπή καρδιάς σήμερα, μεσημέρι Παρασκευής και κατέρρευσε χάνοντας τη ζωή του εν ώρα εργασίας.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ωστόσο ο 63χρονος δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.
Στο σημείο κατέφθασαν επίσης η αστυνομία που διεξάγει έρευνα για το περιστατικό και οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ, ενώ δημιουργήθηκε θέμα με την κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω του γεγονότος ότι δεν υπήρχε άνθρωπος να διαχειριστεί την κατάσταση με τις μπάρες των σιδηροδρομικών γραμμών στο σημείο.
Από 100 έως 500 ευρώ θα ξοδέψουν οι Έλληνες καταναλωτές το τριήμερο Black Friday - Cyber Monday
11:24
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Αυθαίρετες διεκδικήσεις δεν έχουν καμία ισχύ, δεν παράγουν τετελεσμένα
11:21
Στα δικαστήρια ο Παναγιώτης Γιαννάκης για το Basketgate - Kαταθέτει για τους στημένους αγώνες
11:18
«ΜΙΑ ΖΩΗ»: Ο Μονόλογος μιας Μοδίστρας για 3η χρόνια στο Θέατρο Πτι Παλαί
11:10