Ανακαλούνται μπισκότα λόγω μούχλας - Τι αναφέρει η εταιρία
Φωτογραφία αρχείου
UnsplashΣτην ανάκληση γνωστών μπισκότων πρωτεΐνης από την ελληνική αγορά προχωρά η εταιρεία που τα διακινεί μετά από καταγγελίες καταναλωτών για μούχλα.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία MOOVeat και κατόπιν σχετική προειδοποίησης που αναρτήθηκε στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Ταχείας ειδοποίησης για επικίνδυνα τρόφιμα RASFF (Rapid Alert System for Food and Feed) η ανάκληση υπαγορεύεται για λόγους ασφάλειας των καταναλωτών.
Η ανάκληση αποφασίστηκε για τις επίμαχες παρτίδες καθώς η εταιρεία δέχθηκε παράπονα από καταναλωτές παρουσία ευρωτίασης (μούχλας) σε τεμάχια των συγκεκριμένων παρτίδων – ημερομηνιών λήξης. Όπως τονίζεται «Σε συνέχεια επικοινωνίας καταναλωτών με την εταιρεία μας αναφέρθηκε παρουσία ευρωτίασης σε τεμάχια των συγκεκριμένων παρτίδων – ημερομηνιών λήξης. Κατά τον έλεγχο των δειγμάτων που έφτασαν στα χέρια μας και μετά από αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα προήλθε από την συσκευασία ζεστού προϊόντος».
Παρακαλούνται λοιπόν οι καταναλωτές, που έχουν αγοράσει το προϊόν, μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν όπου το έχουν αγοράσει, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του ή ελάτε σε απευθείας επικοινωνία με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο 2130243036, Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 ή στο email info@mooveat.eu .
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «έχοντας δεσμευτεί για την προστασία και τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και στην ποιότητα των προϊόντων της, η εταιρεία αντέδρασε, ως όφειλε, άμεσα λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα προς αυτή την κατεύθυνση μέτρα, ούτως ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος για το καταναλωτικό κοινό και να εξεταστούν τα όποια περαιτέρω μέτρα. Ζητούμε συγνώμη από όλους τους καταναλωτές για την αναστάτωση που πιθανόν προκλήθηκε ενώ διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί το περιστατικό.»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανάκληση τσουρεκιού με γέμιση πραλίνα φουντουκιού από τον ΕΦΕΤ
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σουβλάκι κοτόπουλο με πιπεριά λόγω σαλμονέλας
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02
Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 σφαίρες το λεπτό και προστατεύει την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
10:01
«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη» για 2η φορά και συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας
10:00
Αίγλη Ζαππείου: Corporate events με χαρακτήρα και «αίγλη» στο πιο εμβληματικό venue της Αθήνας
10:00