Κόρινθος: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή φορτηγού που πήρε φωτιά - Έκλεισε η Εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Βασίλης Παπαδόπουλος / EurokinissiΣοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (1/9) στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στο 43ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Σύμφωνα με την Τροχαία, από το ατύχημα έχει τραυματιστεί ο οδηγός της νταλίκας, ενώ από την ανατροπή ο τράκτορας του φορτηγού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.
Όπως αναφέρει το Korinthostv, εξαιτίας του ατυχήματος η Εθνική Οδός αρχικά έκλεισε και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, αφήνοντας ακινητοποιημένα εκατοντάδες αυτοκίνητα.
Λίγο μετά τις 20:30 άνοιξε η Εθνική στο ρεύμα προς Κόρινθο και παρέμενε κλειστή στο ρεύμα προς Αθήνα.
Η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα πραγματοποιείται από τον κόμβο Κινέττας μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
1-9-2025 ΛΟΓΩ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ (43o ΧΙΛ.) ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ : 1) Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΙΝΕΤΤΑΣ ΜΕΣΟ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ, 2)Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΠΑΧΗΣ ΜΕΣΟ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεκατέσσερις νεκροί σε τροχαία μόνο τον Αύγουστο: Αναλυτικά οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν
Ανατροπή νταλίκας που μετέφερε αυτοκίνητα στην Αττική Οδό - Τρία οχήματα στο αντίθετο ρεύμα
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Στόουνχεντζ για να γιορτάσει το χειμερινό ηλιοστάσιο (pics)
18:24
Δήμος Αθηναίων: Ξεκινά 22 Δεκεμβρίου η επιστροφή πινακίδων οχημάτων από τη Δημοτική Αστυνομία
18:12
Βασίλης Τζιγκούρας: Από το 2015 μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει πάνω από 2.500 αμαξίδια για ζώα
18:00
ΕΞΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2026: Πώς θα βγουν περισσότερα σπίτια στην αγορά – Οι λύσεις για το στεγαστικό
17:49