Κόρινθος: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή φορτηγού που πήρε φωτιά - Έκλεισε η Εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Βασίλης Παπαδόπουλος / EurokinissiΣοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (1/9) στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στο 43ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Σύμφωνα με την Τροχαία, από το ατύχημα έχει τραυματιστεί ο οδηγός της νταλίκας, ενώ από την ανατροπή ο τράκτορας του φορτηγού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.
Όπως αναφέρει το Korinthostv, εξαιτίας του ατυχήματος η Εθνική Οδός αρχικά έκλεισε και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, αφήνοντας ακινητοποιημένα εκατοντάδες αυτοκίνητα.
Λίγο μετά τις 20:30 άνοιξε η Εθνική στο ρεύμα προς Κόρινθο και παρέμενε κλειστή στο ρεύμα προς Αθήνα.
Η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα πραγματοποιείται από τον κόμβο Κινέττας μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
1-9-2025 ΛΟΓΩ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ (43o ΧΙΛ.) ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ : 1) Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΙΝΕΤΤΑΣ ΜΕΣΟ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ, 2)Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΠΑΧΗΣ ΜΕΣΟ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεκατέσσερις νεκροί σε τροχαία μόνο τον Αύγουστο: Αναλυτικά οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν
Ανατροπή νταλίκας που μετέφερε αυτοκίνητα στην Αττική Οδό - Τρία οχήματα στο αντίθετο ρεύμα
Πρωτοχρονιά στην Περιφέρεια Αττικής: Το εορταστικό πρόγραμμα σε Πεδίον Άρεως και Πάρκο Τρίτση
12:02
Ουκρανία: Δημοψήφισμα για το ειρηνευτικό σχέδιο και εκεχειρία 60 ημερών ζητά ο Ζελένσκι
11:57
Πωλήθηκε το εμβληματικό σπίτι του «Moonstruck» στο Μπρούκλιν από την Έιμι Σούμερ (pics)
11:53
Tσιάρας: Παρατείνουμε τη χαμηλή τιμή στο αγροτικό ρεύμα - «Παράθυρο» σε στήριξη κι άλλων προϊόντων
11:53