ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Μπεν: Θάφτηκε κάτω από μπάζα το μικρό αγόρι;

Υπόθεση Μπεν: Θάφτηκε κάτω από μπάζα το μικρό αγόρι;
EUROKINISSI

Σε έναν σωρό με μπάζα στρέφονται πλέον οι έρευνες για στοιχεία που θα φωτίσουν την μυστηριώδη εξαφάνιση του μικρού Μπεν στην Κω πριν από 25 χρόνια, έπειτα από μια νέα πληροφορία που έδωσε στους Βρετανούς που ερευνούν την υπόθεση, ένας νέος μάρτυρας.

Το κλιμάκιο των βρετανών ερευνητών πλέον ψάχνει στοιχεία σε χώρο με μπάζα που βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ. από το σπίτι στο οποίο έμενε το μικρό αγόρι όταν εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια.

Οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ εκτιμάται ότι θα ερευνούν το νέο σημείο για τουλάχιστον τέσσερις μέρες ακόμη, μετά τη νέα πληροφορία που τους έδωσε ένας νέος μάρτυρας, σύμφωνα με την Daily Mirror.

«Ήθελα να ουρλιάξω», εξομολογείται η μητέρα του μικρού Μπεν, περιγράφοντας τα συναισθήματά της τη στιγμή που έμαθε ότι ο άνθρωπος που –κατά ένα σενάριο- σκότωσε κατά λάθος το παιδί της με τον εκσκαφέα του, μετέφερε μπάζα σε άλλο χώρο από αυτόν που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του αγοριού.

«Τρέμω στο ενδεχόμενο να βρίσκεται εδώ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αγωνιώδεις. Η ιδέα ότι είναι θαμμένος κάτω από αυτά τα μπάζα με αρρωσταίνει. Πίστευα ότι είναι αδύνατο να πονέσει κανείς περισσότερο αλλά κάθε ημέρα γίνεται όλο και πιο επίπονο αυτό το πράγμα» δήλωσε στην εφημερίδα η Κέρι Νίνταμ.

«Δεν είχε ανάγκη να μεταφέρει μπάζα σε αυτό το σημείο. Είχε ήδη έναν χώρο που τα τοποθετούσε. Ο μόνος λόγος για να το κάνει θα ήταν για να κρύψει κάτι» υποστηρίζει η μητέρα του Μπεν λέγοντας ότι τα μπάζα αυτά μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της πριν από 25χρόνια στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Το βρετανικό κλιμάκιο βρίσκεται στην Κω περισσότερες από δέκα μέρες, όμως οι έρευνές του μέχρι στιγμής δεν έχουν φέρει στο φως κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του Μπεν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ