Σκάφος έπλεε ακυβέρνητο στην Επανομή λόγω μηχανικής βλάβης
Επιχείρηση του Λιμενικού (Φωτογραφία Αρχείου)
Βασίλης Παπαδόπουλος /EurokinissiΣκάφος εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης στην περιοχή Επανομής Θερμαϊκού κόλπου αλλά με την άμεση επέμβαση του Λιμενικού, το σκάφος κατέπλευσε τελικά με ασφάλεια.
Στο σκάφος επέβαιναν δύο άτομα, ενώ για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας για την ακυβερνησία ενός ερασιτεχνικού σκάφους με δύο ημεδαπούς επιβαίνοντες, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή Επανομής Θερμαϊκού κόλπου.
Αμέσως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσε το σκάφος «ΑΙΟΛΟΣ» Σ.Θ. 1393, με τη συνδρομή του οποίου το ερασιτεχνικό σκάφος κατέπλευσε με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο Επανομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Συρία: Κυβερνητικές δυνάμεις εισήλθαν στην υπό κουρδικό έλεγχο πόλη Χασακέ
14:32
Νέες αποκαλύψεις για τον Έπσταϊν: Το email της Σάρα Φέργκιουσον δείχνει ότι είχε κρυφό παιδί
14:27
Παπασταύρου: Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο στο ρεύμα (vid)
14:26
Ο Βιν Ντίζελ αποκάλυψε τον τίτλο και την ημέρα πρεμιέρας του επόμενου «Fast & Furious»
14:15