Πώς θα λειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης ενόψει ΔΕΘ - Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν
Σταθμός του Μετρό Θεσσαλονίκης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / EUROKINISSIΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το Σάββατο (6/9) στη Θεσσαλονίκη καθώς εγκαινιάζεται η 89η ΔΕΘ, ενώ ορισμένοι σταθμοί του μετρό θα κλείσουν για συγκεκριμένες ώρες.
Ειδικότερα, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ. το Σάββατο 6/9 στις 15:00, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Ευκλείδης», «Παπάφη», «Πανεπιστήμιο», «Σιντριβάνι», «Αγίας Σοφίας» και «Βενιζέλου».
Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σταθμών. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά.
Παράλληλα, κατά την διάρκεια της ΔΕΘ θα λειτουργεί επιπλέον το εκδοτήριο στο σταθμό «Σιντριβάνι» για έκδοση και ανανέωση Προσωποποιημένων Καρτών τις εξής ώρες:
- Παρασκευή 05/09: 09:00 – 17:00
- Σάββατο 06/09 – Κυριακή 07/09: 09:00 – 21:00
- Δευτέρα 08/09 – Παρασκευή 12/09: 15:00 – 21:00
- Σάββατο 13/09 – Κυριακή 14/09: 09:00 – 21:00.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το «Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις» - Οι κλειστοί δρόμοι
Πρώτη αντίδραση ΝΑΤΟ για απόσυρση στρατιωτών των ΗΠΑ από τη Γερμανία: Η Ευρώπη να επενδύσει περισσότερο στην άμυνα
12:29
Νέες αυξήσεις στα καύσιμα – Πού θα βρείτε την πιο ακριβή και την πιο οικονομική βενζίνη
12:18
Κόντρα Μαρινάκη - ΠΑΣΟΚ για τις Ανεξάρτητες Αρχές: «Πατάει σε δύο βάρκες» - «Το ψέμα δεύτερη φύση» (vid)
12:07
Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: 33χρονος κάρφωσε με αιχμηρό αντικείμενο συγκρατούμενο του
11:56