Άγιοι Ανάργυροι: Συνελήφθη άνδρας που κυκλοφορούσε με μπαλτά μέσα στον Προαστιακό
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΣτιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες στον Προαστιακό όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε να κουβαλάει μπαλτά και μια λάμα από κοπίδι μέσα σε βαγόνι, στον σταθμό των Αγίων Αναργύρων, σε έλεγχο της Αστυνομίας.
Ο 55χρονος αλλοδαπός άνδρας, συνελήφθη, προκαλώντας τον τρόμο στους επιβάτες που αντιλήφθηκαν τι μετέφερε δίπλα τους.
Σύμφωνα με το Star, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο ίδιος είχε τα όπλα για εκφοβισμό και όχι για κάποια επαγγελματική χρήση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Το περιστατικό εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου «Αριάδνη», το οποίο εφαρμόζεται στα μέσα μεταφοράς. Από την έναρξη του σχεδίου, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 25.000 έλεγχοι, που έχουν οδηγήσει σε περισσότερες από 700 προσαγωγές και συλλήψεις.
Θεσσαλονίκη: 57χρονος πρόσφερε ζωή με τον θάνατο του - Οι συγγενείς του δώρισαν τα όργανα του
11:46
Φωκίδα: Αγνοούνται τρεις ορειβάτες - Δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από το πρωί των Χριστουγέννων
11:33
«Ανοικτός» στην παραχώρηση εδαφών στο Κίεβο ο Πούτιν - Ο αδιαπραγμάτευτος όρος που βάζει
11:20
Αμερικανική προθυμία άρσης των εμποδίων για τα F35 βλέπει η Άγκυρα - Τι λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
11:07