Μυτιλήνη: Συνελήφθη 20χρονος κατηγορούμενος για την πρόκληση πυρκαγιάς
Συνελήφθη χθες, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου με τη διαδικασία του αυτοφώρου, 20χρονος κατηγορούμενος για την πρόκληση πυρκαγιάς το μεσημέρι της Πέμτης 4 Σεπτεμβρίου σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Βρισάς στη νότια Μυτιλήνη.
Τη σύλληψη πραγματοποίησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εκτελούσε εργασίες στην περιοχή.
Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.062,50 ευρώ, σύμφωνα με τη νομοθεσία για παραβάσεις που αφορούν πρόκληση πυρκαγιάς σε δάση και αγροτικές εκτάσεις.
Ο ίδιος κρατείται και αναμένονταν να οδηγηθεί σήμερα, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025, ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στην Ανατολική Μάνη, «σηκώθηκαν» και εναέρια μέσα
ΕΛΛΑΔΑ
Εργασίες με τροχό προκάλεσαν τη φωτιά στη Βρίσα της Μυτιλήνης - Συνελήφθη άνδρας
ΕΛΛΑΔΑ
Νίκος Χαρδαλιάς: Εγκαινιάστηκε βρεφονηπιακός σταθμός στο Καματερό
13:14
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ - Έρχεται ταινία με τον σκηνοθέτη του «Wonka»
13:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσιάρας σε αγρότες: Ο διάλογος πράξη ευθύνης και όχι υποχώρηση - Μπλόκα και πείσματα δεν ωφελούν (vid)
13:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η ληστεία των Χριστουγέννων: Πώς τέσσερις φοιτητές «έκλεψαν» την ψυχή της Σκωτίας
12:56
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ