ΔΕΘ: Εντυπωσιακή άσκηση διαχείρισης σοβαρού περιστατικού ομηρίας από την ΕΚΑΜ
Eντυπωσιακή άσκηση των ΕΚΑΜ στη ΔΕΘ.
Screen Grab / EΡΤΕντυπωσίασε η άσκηση διαχείρισης σοβαρού περιστατικού ομηρίας από τους άντρες της ΕΚΑΜ, νωρίτερα στη 89η ΔΕΘ, μπροστά στη νότια πύλη της Έκθεσης στο πλαίσιο των εγκαινίων του περιπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με το σενάριο ένας άγνωστος αρπάζει μια γυναίκα και την βάζει σε αυτοκίνητο κρατώντας την όμηρο. Δ.
Ωστόσο πριν προλάβει να πατήσει γκάζι και να διαφύγει εμφανίζονται τα επίλεκτα στελέχη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), που πραγματοποιούν καταρρίχηση από ύψος αρκετών μέτρων.
Ο κακοποιός αρνείται να συνεργαστεί με τους άντρες της ΕΚΑΜ και απειλεί να αυτοκτονήσει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής σώζουν την όμηρο και τον συλλαμβάνουν, ενώ την ίδια στιγμή ένας ελεύθερος σκοπευτής, με το δάχτυλο στη σκανδάλη, είναι έτοιμος να επέμβει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεωργιάδης για ομιλία Τσίπρα: Απογοήτευση, πολύς ντόρος για το τίποτε
Θεμιστοκλέους στο CNN Greece: Σημαντικές καινοτομίες στο νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Η Όπρα Γουίνφρεϊ επαινεί την απόφαση της Αυστραλίας να απαγορεύσει τα social media για παιδιά
10:44
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αττική - Που παραμένουν προβλήματα από την κακοκαιρία Byron
10:39
Ψυχρό Φεγγάρι: Η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους φώτισε κάθε γωνιά του πλανήτη (pics)
10:37
Συναγερμός για οδηγό φορτηγού που κινούνταν στο αντίθετο θέμα στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης
10:35