Η κακοκαιρία χτύπησε και τη Δυτική Ελλάδα
Τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία έκαναν την εμφάνισή τους στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας καθώς από το απόγευμα της Παρασκευής η έντονη βροχή έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, από τον έντονο άνεμο αντικείμενα έφυγαν από τη θέση τους και έπεσαν πάνω σε όχημα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Φιλοποίμενος στο κέντρο της Πάτρας. Επίσης, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, έπεσε δέντρο λόγω των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.
Στο μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας πτώση δέντρου σημειώθηκε και στο Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων έξω από την πόλη.
Τόσο ο Δήμος Πατρέων όσο και η Περιφέρεια βρίσκονται σε επιφυλακή.
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν απαιτεί αποζημίωση για να ανοίξει το Ορμούζ - Νέα απειλή Τραμπ για ενεργειακές εγκαταστάσεις
19:30