Κέρκυρα: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικες - Έκλεψαν σούπερ μάρκετ και επιτέθηκαν σε εργαζόμενες
Στη σύλληψη τριών ανήλικων κοριτσιών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κέρκυρα, για κλοπή και επίθεση σε εργαζόμενες σε σούπερ μάρκετ.
Πρόκειται για τρία κορίτσια ρομά ηλικίας 13, 14 και 15 ετών που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας.
Όπως διαπιστώθηκε από τις αρχές οι ανήλικες είχαν αφαιρέσει από σούπερ μάρκετ στη Μητροπολίτου Μεθοδίου, προϊόντα αξίας 70 ευρώ, ενώ όταν έγιναν αντιληπτές από εργαζόμενες στο κατάστημα, άσκησαν σωματική βία σε αυτές, με σκοπό να διαφύγουν.
Στην προσπάθειά τους να μην συλληφθούν επιτέθηκαν και οι τρεις κατά της προϊσταμένης του καταστήματος χτυπώντας την ομαδικά.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Μεταγραφική «βόμβα» του Παναθηναϊκού με Φαλ - Τον ανακοίνωσε για 2+1 χρόνια
21:37
Προσφυγικά: Τέλος στην απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή μετά από 140 μέρες
21:28
Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις της Naftogaz
21:20
ΗΠΑ: Περίπου 20 εκατ. βαρέλια πετρελαίου πέρασαν από τα Στενά του Ορμούζ σε 24 ώρες
21:11