Στην σύνοδο Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών της Ευρώπης ο αρχηγός του ΓΕΑ - Οι απειλές και οι ευκαιρίες
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης στην ετήσια σύνοδο των Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών των Χωρών της Ευρώπης (European Air Chiefs’ Conference – EURAC)
ΓΕΑΣτην ετήσια σύνοδο των Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών των Χωρών της Ευρώπης (EURAC), που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης.
Κύριο θέμα της Συνόδου ήταν η στρατηγική προσαρμογή των Ευρωπαϊκών Αεροπορικών Δυνάμεων στη μεταβαλλόμενη δυναμική των παγκόσμιων συμμαχιών.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης
ΓΕΑΣτο επίκεντρο βρέθηκε η προσαρμογή της Αεροπορίας σε νέες απειλές και συγκρούσεις υψηλής έντασης, καθώς και θέματα καινοτομίας, τεχνολογικής ανάπτυξης και μετασχηματισμού, δεδομένης της ταχείας εξέλιξης των τεχνολογιών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, της τεχνητής νοημοσύνης και των υπερηχητικών όπλων.
Νέο «σύγχρονο» σύστημα κατά drone στην Πολωνία για την προστασία των ανατολικών συνόρων
14:41
Στελέχη του ισραηλινού στρατού παραδέχθηκαν ότι οι νεκροί στη Γάζα είναι περίπου 70.000
14:23
Στη λίστα «A» του CDP για ακόμη μία χρονιά η Vodafone
14:15
Αλεπού εισβάλει στο Μέγαρο Μαξίμου: Η στιγμή που την έπιασε στα «πράσα» η κάμερα ασφαλείας (vid)
14:12