Χαλκιδική: Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό 70χρονης - Τραυματίστηκε στη νησίδα Καυκανάς
Πλωτό του Λιμενικού
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)Με επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλωβίστηκε 70χρονη η οποία είχε τραυματιστεί σε δύσβατη περιοχή στην νησίδα Καυκανάς, στη Χαλκιδική.
Στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος από ξηράς, ενώ απέπλευσε και το ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος «Άνεμο» Λ.Κ.με επιβαίνοντες κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταυρού.
Η τραυματίας απεγκλωβίστηκε από τη δύσβατη περιοχή και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ολυμπιάδος, απ’ όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», για παροχή ιατρικής περίθαλψης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Βύθιση σκάφους στον κόλπο Αγίου Όρους - Επιχείρηση διάσωσης τεσσάρων αλλοδαπών
ΕΛΛΑΔΑ
Κινητοποίηση στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη - Ζητούν αυξήσεις
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Νεκροί δύο 18χρονοι από ρίψεις πυροτεχνημάτων - Δεκάδες τραυματίες στα νοσοκομεία
08:20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κανιβαλισμός πριν από 45.000 χρόνια: Τι δείχνουν τα ευρήματα από σπήλαιο στο Βέλγιο
08:10
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία: Το 2025 καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός μεταναστών που έφτασαν στη χώρα μέσω της Μάγχης
08:00
ΚΟΣΜΟΣ
Από την ψηφιακή υπουργό, στην αυτοκριτική του Gemini: 4 από τις πιο παράξενες στιγμές του ΑΙ το 2025
07:50
ΕΛΛΑΔΑ