Συνελήφθη 34χρονος που γρονθοκόπησε δημοτικό υπάλληλο στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης - Αφορμή ένα δέντρο
Δημοτικός υπάλληλος καθαριότητας (φωτογραφία αρχείου)
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΕπίθεση εν ώρα εργασίας δέχθηκε δημοτικός υπάλληλος στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 61 ετών υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας τού δήμου Παύλου Μελά, το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, την ώρα που εκτελούσε εργασίες κοπής δέντρων.
Αφορμή φαίνεται πως αποτέλεσε η κοπή ενός μικρού δένδρου, το οποίο είχε φυτέψει ο 34χρονος φερόμενος δράστης. Ξεσπώντας την οργή του πάνω στον δημοτικό υπάλληλο, τού επιτέθηκε με μπουνιά, ενώ προκάλεσε φθορές στο χαρτοκοπτικό μηχάνημα.
Ο 34χρονος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Pizza Fan: «Μην λες αυτές τις λέξεις» - Νέοι διάλογοι για «μαύρη μισθοδοσία» και «ταμείο 400.000»
13:12
Πέντε χρόνια χωρίς τη Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο μνημόσυνό της- Παρόντες ο σύζυγος και ο γιος της
13:03
Δριμεία επίθεση Τραμπ σε Ομπάμα: «Ήταν ένας εντελώς ανίκανος πρόεδρος»
12:49
Η Ουκρανία χωρίς εναλλακτική απέναντι στο Starlink - Γιατί η Ευρώπη δεν μπορεί να το αντικαταστήσει
12:29