Ρόδος: Χειροπέδες σε 63χρονο που κατηγορείται για βιασμό 72χρονης φίλης του
Αστυνομικός
PIXABAYΧειροπέδες πέρασαν σε έναν 63χρονο άνδρα οι αστυνομικές αρχές Ρόδου μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του 72χρονη για βιασμό.
Σύμφωνα με την «Ροδιακή», όλα φέρονται να έγιναν σήμερα τα ξημερώματα της Τετάρτης οπότε και η 72χρονη που διαμένει με τον 63χρονο, κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι και να καλέσει την αστυνομία με τη βοήθεια διερχόμενου πολίτη.
Μετά την καταγγελία που έκανε η 72χρονη για βιασμό, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, εντόπισαν τον 63χρονο καταγγελλόμενο και τον συνέλαβαν.
Ο 63χρονος προσήχθη σήμερα το μεσημέρι (10/09) ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται προκειμένου την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου.
Θεσσαλονίκη: 57χρονος πρόσφερε ζωή με τον θάνατο του - Οι συγγενείς του δώρισαν τα όργανα του
11:46
Φωκίδα: Αγνοούνται τρεις ορειβάτες - Δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από το πρωί των Χριστουγέννων
11:33
«Ανοικτός» στην παραχώρηση εδαφών στο Κίεβο ο Πούτιν - Ο αδιαπραγμάτευτος όρος που βάζει
11:20
Αμερικανική προθυμία άρσης των εμποδίων για τα F35 βλέπει η Άγκυρα - Τι λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
11:07