Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στα Μάλια με θύμα την 23χρονη - Χωρίς δίπλωμα ο 27χρονος
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΔίχως δίπλωμα και κράνος οδηγούσε το μηχανάκι ο 27χρονος Αιγύπτιος, που συνελήφθη για το τροχαίο δυστύχημα στα Μάλια, στην Κρήτη, με θύμα την 23χρονη.
Η φονική σύγκρουση σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης (11.09.2025), όταν το μηχανάκι που οδηγούσε η 23χρονη και κινούνταν στο δρόμο Σταλίδα-Μάλια συγκρούστηκε με το μηχανάκι του 27χρονου Αιγύπτιου.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή του δυστυχήματος, ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στην νεαρή γυναίκα, η οποία έχασε ακαριαία τη ζωή της.
Όπως μεταδίδει το flashnews, ο 27χρονος συνελήφθη και όπως προέκυψε δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και τη μοιραία στιγμή δεν φορούσε κράνος.
Την ίδια ώρα, το ΚΡΗΤΗ TV φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα.
Στο παρακάτω οπτικό υλικό καταγράφεται η στιγμή της φονικής σύγκρουσης, με το μηχανάκι που οδηγεί ο 27χρονος να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να περνά στο αντίθετο ρεύμα.
Τότε, συγκρούεται μετωπικά με το μηχανάκι της 23χρονης, που χάνει τη ζωή της.
Τραμπ:Το Κογκρέσο να τερματίσει το «δικαίωμα του εδάφους», μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
21:30
Ουκρανία: Τουλάχιστον δύο νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στη Ζαπορίζια
21:23
Τουλάχιστον 14 παιδιά σκοτώθηκαν έπειτα από κατάρρευση της στέγης κτηρίου στο Πακιστάν
21:16
Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε το διάταγμα Τραμπ για την κατάργηση χορήγησης ιθαγένειας
21:08