Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στα Μάλια με θύμα την 23χρονη - Χωρίς δίπλωμα ο 27χρονος
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΔίχως δίπλωμα και κράνος οδηγούσε το μηχανάκι ο 27χρονος Αιγύπτιος, που συνελήφθη για το τροχαίο δυστύχημα στα Μάλια, στην Κρήτη, με θύμα την 23χρονη.
Η φονική σύγκρουση σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης (11.09.2025), όταν το μηχανάκι που οδηγούσε η 23χρονη και κινούνταν στο δρόμο Σταλίδα-Μάλια συγκρούστηκε με το μηχανάκι του 27χρονου Αιγύπτιου.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή του δυστυχήματος, ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στην νεαρή γυναίκα, η οποία έχασε ακαριαία τη ζωή της.
Όπως μεταδίδει το flashnews, ο 27χρονος συνελήφθη και όπως προέκυψε δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και τη μοιραία στιγμή δεν φορούσε κράνος.
Την ίδια ώρα, το ΚΡΗΤΗ TV φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα.
Στο παρακάτω οπτικό υλικό καταγράφεται η στιγμή της φονικής σύγκρουσης, με το μηχανάκι που οδηγεί ο 27χρονος να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να περνά στο αντίθετο ρεύμα.
Τότε, συγκρούεται μετωπικά με το μηχανάκι της 23χρονης, που χάνει τη ζωή της.
SPONSORED
Αντεπίθεση της Κυβέρνησης στα δεξιά - Στόχος ο επαναπατρισμός και η αποδόμηση αντιπάλων
07:05
Καιρός: Συνεχίζεται η αστάθεια με συννεφιά, τοπικές βροχές και 6 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10 Ιουνίου)
06:30
Νέο πρόγραμμα πρόσληψης για Άτομα με Αναπηρία στους ΟΤΑ - Επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας
06:00