Τραγωδία στην Αχαΐα: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό
Διαστάσεις τραγωδία έλαβε το φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, το απόγευμα της Πέμπτης (11/9) λίγο πριν το τούνελ της Παναγοπούλας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, την τελευταία του πνοή άφησε ένα ακόμη άτομο, άνδρας ο οποίος επέβαινε στο αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε με το ΙΧ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24, στο ΙΧ φέρεται να επέβαινε γυναίκα 70 ετών από το Αίγιο, ενώ το αγροτικό όχημα εμφανίζεται δηλωμένο στα Μέγαρα, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό ποιοι επέβαιναν.
Ένας ακόμη άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ως προς τις συνθήκες του τροχαίου, η οδηγός του ΙΧ που απανθρακώθηκε φέρεται να μπήκε ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η φονική σύγκρουση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φρικτό δυστύχημα στην Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και απανθρακώθηκε ο οδηγός του
ΚΟΣΜΟΣ
Ερντογάν: Δεν έχουμε βλέψεις σε ξένα εδάφη, αλλά δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση των δικαιωμάτων μας (vid)
19:40
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση Καλίν με στελέχη της Χαμάς για τη δεύτερη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
19:28
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καισαριάνη - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
19:14
ΚΟΣΜΟΣ
Δεξαμενόπλοιο υπό καθεστώς κυρώσεων εισήλθε στη Βενεζουέλα - Δοκιμάζεται ο αποκλεισμός του Τραμπ
19:04
ΕΛΛΑΔΑ