Τραγωδία στην Αχαΐα: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό
Διαστάσεις τραγωδία έλαβε το φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, το απόγευμα της Πέμπτης (11/9) λίγο πριν το τούνελ της Παναγοπούλας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, την τελευταία του πνοή άφησε ένα ακόμη άτομο, άνδρας ο οποίος επέβαινε στο αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε με το ΙΧ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24, στο ΙΧ φέρεται να επέβαινε γυναίκα 70 ετών από το Αίγιο, ενώ το αγροτικό όχημα εμφανίζεται δηλωμένο στα Μέγαρα, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό ποιοι επέβαιναν.
Ένας ακόμη άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ως προς τις συνθήκες του τροχαίου, η οδηγός του ΙΧ που απανθρακώθηκε φέρεται να μπήκε ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η φονική σύγκρουση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φρικτό δυστύχημα στην Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και απανθρακώθηκε ο οδηγός του
ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Ασθενοφόρο έπεσε σε κλούβα αστυνομίας στο μπλόκο Πλατυκάμπου - Τραυματίστηκε ο συνοδηγός (pic&vid)
19:12
ΕΛΛΑΔΑ
Νέος Κόσμος: Συνελήφθη 41χρονος με ένταλμα από την Τουρκία για εμπόριο ναρκωτικών και ληστεία
19:04
ΕΛΛΑΔΑ
Αλλαγές και καταργήσεις δρομολογίων λεωφορείων λόγω των αγροτικών μπλόκων
18:56
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση Ζελένσκι - Τουσκ: «Ο μεγαλύτερος φόβος της Ρωσίας είναι να είμαστε ενωμένοι»
18:48
ΕΛΛΑΔΑ