Συνελήφθησαν τρία άτομα για πώληση 11.500 προϊόντων «μαϊμού» - Επιβλήθηκαν πρόστιμα
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες 51 και 54 ετών, καθώς και ενός 35χρονου, για διάθεση και πώληση προϊόντων-μαΐμού και πλαστογραφία προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου Κρήτης.
Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις έγιναν μετά από ελέγχους σε τρία καταστήματα από αστυνομικούς σε συνεργασία με υπαλλήλους της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) και πραγματογνώμονα εταιριών.
Πώς δρούσαν
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών διαπιστώθηκε ότι οι δύο γυναίκες ως ιδιοκτήτριες των καταστημάτων και ο 35χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος, διέθεταν προς πώληση προϊόντα που αποτελούν απομιμήσεις και παραποιήσεις γνησίων που προστατεύονται με εμπορικά σήματα, διαφόρων επώνυμων εταιριών.
Βρέθηκαν συνολικά 11.597 απομιμητικά προϊόντα (είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ) τα οποία κατασχέθηκαν.
Επιπλέον βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά» (vid)
18:12
ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ISIS: Το χτύπημα των ΗΠΑ στη Νιγηρία και η νέα «σταυροφορία» Τραμπ – Το δόγμα της «συμμόρφωσης»
18:01
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην Πάρο – Λύθηκε το χειρόφρενο (pics&vid)
17:50
Κυψέλη: Με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετερώθηκε το ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
17:39